2018 Mayo ve Bikini Trendleri

2018 mayo ve bikini trendleri

2018 Mayo ve Bikini Trendleri

Sezonlar yüzünü geçmişe döndükçe ortaya çıkan trendler, yaz mevsiminin vazgeçilmez parçası mayo ve bikinileri de etkisi almış durumda. Elbette klasik renkler ve kesimler sarsılmaz yerini korumaya devam ediyor; ancak 80’lerin canlı renkleri ve 50’lerin romantik dönüşünü de göz ardı etmek imkansız. Yüksel bel kesimler, dişi formlarla yarışırken siyah her zamanki asaletini korumaya devam edecek gibi görünüyor. Bahara kıyasla önümüzde kızgın kumlardan serin sulara geçiş için hala zaman varken yeni yaz sezonunda bizi neler beklediğine bakmanın tam vakti.

Romantik Kıvrımlar

50’lerin stil kodları romantik fırfırlarla birleşerek oldukça zarif ve şık bir yaz sezonuna işaret ediyor. Cesur renkleri tercih etseniz bile zarafetinden emin olabileceğiniz yeni nesil mayo ve bikiniler, klasik tercihlerinizin dışına çıkabilmeniz için en rahat tercihleri oluşturuyor.

Çiçek Bahçesi
Eğer desenleri seviyorsanız, yeni sezonda hareketli baskı desenleri yerine çiçek desenlerini tercih edebilirsiniz. Özellikle Dolce & Gabbana’nın mayo ve bikinileri floral desenlere kendinizi uzak hissetseniz bile denemek isteyeceğiniz kadar iddiasız bir güzelliğe sahip. Sade tunikler ve plaj elbiseleriyle kombinlendiğinde gereken ince hareketi sağlayan floral desenler alışveriş listenize eklemeniz gereken parçalardan.
Neon Etki

80’lerin en canlı renkleri tüm göz alıcığıyla plajların vazgeçilmez parti ruhunu canlandırmaya hazır. Pastel tonların veya koyu renklerin arasına biraz heyecan katmak isterseniz neon mayolar sizin için bu işi memnuniyetle halledecektir.

Kemer Zamanı

İnce kemerler yüksek bel kesimlerle birleşerek sezonun en nostaljik dönüşlerinden birini yaratıyor. Bel çevresini de ince gösterme konusunda uzman olan bu ince detay kurtarıcı parçanız olabilir. Özellikle canlı tonlar yerine biraz daha koyu renkleri tercih ederek retro bir şıklık elde etmeniz mümkün.

Daima Siyah

Vazgeçilmez yerini koruyan siyah, fütüristik kesimlerle asil kodlarını korumaya devam ediyor. Yazın hareketli tavrına tezat bir renk olsa da siyah daima güvenebileceğiniz yegane renktir. Klasik gibi görünse de doğru kesim ve farklı tasarımlarla oldukça güçlü bir etki yaratan siyah, bizi bekleyen yaz sezonunda oldukça farklı formlarda boy gösterecek gibi duruyor.

Çizgi Kuralı

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan çizgiler, sahil kesimlerinde de oldukça ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Tek renk bikinilerle birlikte kullanabileceğiniz çizgiler sade ama cool bir etki yaratmanızı sağlayabilir. Üstelik renk tercihinizi yaz tonlarından yana kullanabilir ve bir iki anahtar parça ile birbirinden farklı pek çok görünüm yaratabilirsiniz.

Tek Omuz

Geçtiğimiz yaz sezonunda da oldukça popüler olan tek omuz bikini ve mayolar aynı popülerliği bu yaz döneminde de daha cesur renklerle devam ettirecek gibi gözüküyor. Genellikle koyu renklerde tercih edilse de bu sezonki Helenistik tavır daha cesur ve daha parlak.

Spor Hareket

Eğer plaj modasından çok işin spor kısmı sizin için daha önemliyse yine bu sezonun trendlerini es geçmeden sportif bir şıklık yakalayabilirsiniz. Eğer yaz dönemini yüzme ve su sporlarıyla geçirmeyi tercih edenlerdenseniz hem rahat hem de cool pek çok alternatif var. Özellikle scuba modellerinde artan renk ve desen seçeneği aktif yaz dönemini her zamankinden daha eğlenceli bir hale dönüştürebilir.

Nokta Atışı

Puantiye daima nostaljik tavrını korumayı başarmış, konu moda olduğunda sizi hızla geçmişe götürme etkisine sahip yegane desenlerden biridir. Zarif olduğu kadar çocuksu bir etkisi de olan puantiye 50’ler ruhunu modern çizgilerle birleştirerek yeniden karşımız çıkıyor.

Straplez Dönemi

Askı izi probleminden kurtulmak için özellikle bikinilerin ipleriyle uğraşmak sizi yoruyorsa, özellikle güneşlenirken rahat etmek adına eliniz altında mutlaka straplez bir bikini olmalı. Genellikle yüzmek için çok tercih edilmese de askısız bikiniler rahat bir şezlong keyfi için önemlidir. Eğer bu sezon hedeflerinizden biri bronzlaşmaksa straplez parçalara güneş kremlerinizin yanında yer açın.